" Kun kuulin ensimmäisen kerran mahdollisuudesta liittyä lahjakorttirinkiläiseksi lähdin ilomielin matkaan. Lahjakorttirinkiläisenä saan yritykselleni näkyvyyttä, uusia asiakkaita sekä mahdollisuuden tarjota asiakkaille arjen kiireiden keskellä nopean ja vaivattoman tavan hankkia lahjakortti lahjaksi läheiselle ilman itse yrityksentoimipaikassa asioimista. Suosittelen lämpimästi lahjakorttirinki.fi sivustoa!"

Koulutettu hieroja Tmi Jukka-Pekka Suopajärvi/ Keminmaa

Paikallisten liikkeiden lahjakortit netistä!

Lahjakorttirinki.fi on nettikauppapalvelu, joka on keskittynyt paikallisten erikoisliikkeiden lahjakorttikauppaan alueellisesti ja valtakunnallisesti.
Nyt sinulla ja yritykselläsi on mahdollisuus tarjota lahjakortteja netin kautta asiakkaillesi.

Samaan hintaan saat myös yrityksesi esittelysivun osoitteeseen ”lahjakorttirinki.fi”. Nimi tai logo, osoite, puh., nettiosoitteet sekä lyhyt tuotekuvaus tai tuote-esimerkkejä alkaen hinnoin (max. 500 merkkiä). Lahjakorttirinki.fi -sivustoa mainostetaan vuoden aikana eri medioissa.

Lahjakorttirinki.fi toimii täysin turvallisesti sekä myyjäliikkeelle että ostajalle. Lahjakortin voi ostaa vaikka yöllä tai juuri ennen sen antamista lahjan saajalle. Ostaessasi voit valita vapaasti haluamasi summan, ja mikä parasta, voit ostaa kortin vaikka Inarista kemiläiselle tai torniolaiselle kaverillesi. Lahjakorttikoodin voit lähettää saajalle joko tekstiviestillä tai sähköpostilla valintasi mukaan. Voit myös tulostaa sen itse ja liittää sen itse askartelemaasi korttiin, kunhan varmistat, että siinä on lahjansaajan nimi ja tarkistuskoodi selkeästi mainittuna. Lahjakortin voimassaoloaika on yhden vuoden tilauspäivästä.

Liittyminen sisältää yritysesittelysivun (1 kpl/liiketila) sekä lahjakorttitarjonnan alla mainittuna ajanjaksona.

Myyntipalkkio:
Lahjakorttimyynnin myyntipalkkio on 10% (kymmenen prosenttia) kauppahinnasta laskettuna.
Myyntipalkkio peritään tilitysvaiheessa kokonaismyyntisummasta vähennettynä. Tilityskausi on kaksi viikkoa. Eli yritykseltänne ostetut lahjakortit tilitetään automaattisesti kahden viikon välein. Tämä sopimus ei luonnollisestikaan koske yrityksen omaa liikkeen kautta tehtyä lahjakorttimyyntiä.

Tilitystä voit valvoa sähköpostisi kautta tulleiden ostovahvistusten kautta, jolla myös varmistat lahjakorttien aitouden mukana tulevan numero-/kirjainkoodin avulla. Järjestelmä toimii reaaliaikaisesti sekä ostajalle että myyjäyritykselle. Lahjakortti on henkilökohtainen, joten lahjakorttia lunastettaessa on varmistettava lunastajan henkilöllisyys.

Sopimus jatkuu automaattisesti, mikäli sitä ei irtisanota toisen sopimusosapuolen toimesta vähintään kahta viikkoa (14 pv) ennen sopimusajan loppumista. 

 

Haluan liittyä lahjakorttirinkiin